Kai Žemė dar nebuvo apsisukus paskutinį kartą apie Saulę arba –  lygiai prieš metus čia, prie Glūko, gruodžio 31 dieną, apsilankė tik Viktoras su Jule. Bet šį kartą bendraminčių draugų gausa nustebino. Gal 2018 metai bus kažkuo ypatingi. Kilo mintis net Į VARTUS sustojus, nusifotografuoti, taip kaip padarėme jubiliejinio, 30-to susitikimo proga 2011 metais.

Buvo vaizdo transakcijos su Vokietija – kalbėjome su Onute, kalbėjome su Virgium Lepeška telefonu. Visi linkėjome vieni kitiems įvairių gerų ir banalių dalykėlių. Taip linkėti galima tik žmonėms, neturintiems kompleksų ir, svarbiausia, nuoširdžiai.

Kalėdų Senis dovanojo glūkoidams įvairių gėrybių. Du vyrukai skaitys Keith Richards – “Gyvenimas“, kiti Samuelio Taco “Trigubą Gyvenimą“. Dar kiti ir kitos – Vyto Matulevičiaus “Mozaiką“. Dauguma ragaus Viktoro iškeptos nesikartojančio skonio duoną. Dar viena dovanėlė, tai  Ubiquiti Networks divaisas FrontRow 4D8A,  filmuojantis, transliuojantis, patogus naudoti, mažas ir daug galintis. Galintis net glūkoidų naujametinį meetą nupaparacinti. Sutelkite dėmesį ir stebėkite:

Foto buvo daug, bet kokybiškų mažai.  Iš Algirdo Adomaičio fotogalerijos, Viktoro Jonkaus, Valės Pisaravičienės, Laimos Unguraitienės ir kitų, atrinkome geriausiais.