Tautieti, tu sužavėjai. Išeliminavai koloradinius „lenkus“, R. Pakso “anūką“ ir, daugmaž, sustatei viską į vietas. Dabar nežaisk su Guoga pokerį ir nebalsuok už Draudimų partiją. Toliau mąstyk racionaliai.

Jeigu Tu ar Tavo tėvai, seneliai, kiti giminaičiai niekada nebuvo komunistais, kgbistais, vienaip ar kitaip buvo nukentėję nuo sovietų arba bent viduje tyliai maištavo, turėtų rinktis konservatorius arba vieną iš dviejų liberalų partijų. Be abejo, dešiniuosius rinksis ir visi kiti tautiečiai, sugebantys neleisti emocijoms užgožti logikos, turintys analitinio mąstymo užuomazgas, dažnai labiau išsilavinę, platesnių pažiūrų ir neturintys verkiančios Izauros sindromo.

Šiame rinkimų etape Tavo, rinkėjau, balsas turėtų neleisti dviejų oligarchų ir visų šalių proletarų vienytojų koalicijai valdyti Lietuvą. Nekalbu apie draudimų kaledoskopą, o apie skolas ir skolinimasi. Palyginkime: A. Kubilius prieš 12 metų, pasaulinės krizės akivaizdoje už 9 % pasiskolino pinigų (galėjo pigiau). Nors tie brangūs pinigai buvo naudojami itin racionaliai, šis faktas vatnykų galvelėse vis dar kelia paranojiškas  vibracijas. Ką analogišku atveju daro  lizinginio S. Skvernelio vyriausybė?  Pateikia biudžeto projektą su planuojama 4 mlrd. eurų deficito skyle ir rekordine 50 proc. BVP skola. Skolinti milijardai  kairėn-dešinėn. Tai jau vyksta. Pamąstyk, tautieti, kuo čia kvepia. Negi  tavo pravalgyti 200 eurų išgelbės Lietuvą? Išgelbės (nuo ko?)Tave?  Nepamiršk, kad Tavo  vaikai, anūkai ir proanūkiai labai įsitempę ir nervingai privalės mokėti šias Skvernelio skolas. Tu už TOKIUS balsuosi? Šiuo atveju būtų naudinga žinoti, kaip siautėjant covidui, elgėsi Singapūro vyriausybė. Ogi parėmė tas savo kompanijas, kurios konkurencingos pasulinėje rinkoje. Ne silpnuosius, o būtent stipriuosius.  Tikslas –  kad šalies verslo forvardai pasaulyje neprarastų svorio,  namo parneštų mokesčius ir taip kurtų gerovės valstybę. Kažkur girdėtas terminas.

Mažųjų bukumas liūdina

Apie mažuosius pirmame rinkimų etape: įvairius politinius darinius, judėjimus ir kitokį briedą,  kuriems katastrofiškai nepasisekė. Šie politikuojantys narcizai net nesvarstė galimybės susivienyti, sudėlioti savo programinius punktelius  į bendrą programą ir, gal būt, pasiekti 5 % tautiečių paramos kelyje į valdžią. Teorinį šansą turėjo. Rinkimų aritmetika tai rodo.  Bet realybėje varžybos, kuris pranašas-gelbėtojas yra didis – baigėsi fiasko.

Kuklaus provincijos miestelio miestelėnai!

Balsuokite už POVILĄ LABUKĄ. Tas vyrukas darbštus netuščiažodžiauja ir turi pakankamai smegenų. Sakysite jaunas. Taip, tai tiesa. Bet politikoje backgroundą jau turi. Jo tėvelis, mūsų glūkoidų melomanas, verslininkas Valdas ir mama gydytoja Dalia – puikūs žmonės, gerbiami ir žinomi vidurinio sluoksnio atstovai mūsų Alytuje.  Valdas prieš kelis metus į Facebooką įdėjo savo šeimos jubiliejaus fotoslaidus. Pažiūrėkite, truputį modifikuotą ir pritaikytą rinkimams POVILO LABUKO pristatymą.

Povilas Labukas. Jaunas, bet progresyvus. 2020

Kaip balsavo iš Lietuvos “išvyti“ žmonės

Mielas skaitytojau, gal ši info Tau padės apsispręsti už ką derėtų balsuoti, jei pamąstysi kodėl Pasaulio balsavimo apygardoje rezultatai kardinaliai skirtingi nuo Lietuvos, ypač nuo provincijos?  Gal todėl, kad žmonės išlindo iš mužikiškos sovietinės realybės ir pamatė pasaulio, paragavo Vakarų kultūros. R. Karbauskis 4 metus trolino, jog konservatoriai šiuos žmones išvijo iš šalies, bet kažkodėl tie „išvyti“ žmonės Pasaulio Apygardoje balsavo būtent TAIP::

1. Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai 35,14%. 2. Laisvės partija 23,86%. 3. Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis 7,01% 4. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga 6,09%. 5. Lietuvos socialdemokratų partija 5,69%. 6. Darbo partija 4,55%. 7. Partija LIETUVA – VISŲ 2,55%.  8. Lietuvos socialdemokratų darbo partija 2,30%. 9. Nacionalinis susivienijimas 2,24%. 10. Lietuvos žaliųjų partija 2,04%. 11. „Drąsos kelias“ politinė partija 1,95%. 12. Partija „Laisvė ir teisingumas“ 1,47%. 13. Centro partija – tautininkai 1,06%. 14. Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščioniškų šeimų sąjunga 0,64%. 14. Lietuvos