Kodėl kai kurie pretendentai kelia savo kandidatūras į Lietuvos Respublikos prezidentus aišku tik jiems patiems. O kurį kandidatą pasirinksite Jūs?

tumb_butkevAlgirdas  BUTKEVIČIUS

Privalumas: jis nuo 1992 metų buvo tikrosios, o ne surogatinės (susijungusios su komunistais) socialdemokratų partijos nariu. Lietuvos moterų krepšinio lygos prezidentas. Tai irgi patirtis.


tumb_-grauzinien Loreta  GRAUŽINIENĖ

Gerai prisimename kaip Loreta pasiaukojamai iš savanoriškos tremties vadavo savo bosą. Galima paaudrinti vaizduotę, įsivaizduojant šią kandidatę su tokia pat meile ir atsidavimu ginančią Lietuvos interesus pasaulio bendrijoje.

bbb

tumb_grybausk Dalia  GRYBAUSKAITĖ

Tai tas žmogus, kuris nutrauks bambagyslę tarp verslo ir politikų. Išnyks korupcija, protekcionizmas. Tik ar tai įmanoma šiandieninėje Lietuvoje?..
cccc

ggggg

tumb_jezersk Česlovas  JEZERSKAS

Kai žmogus sunkiai surezga rišlų sakinį, apninka abejonės ar toks kandidatas tinkamas valstybės flagmano pareigybei užimti. Sportiniai pasiekimai rodo kandidatą esant ryžtingu ir valingu žmogumi.

bbb

tumb_mazuron Valentinas  MAZURONIS

Liūdnas liūdnos partijos kandidatas, nuolat kartojantis: o ką pasakys Lietuvos žmonės …, juk tai Lietuvos žmonių valia…, Lietuvos žmonės pritaria…, atsižvelkime į Lietuvos žmonių …, mes su Lietuvos žmonėmis… ir taip be pabaigos. Toks liūliavimas tikrai kažkam pataikys į širdį.

tumb_prunskien Kazimira Danutė  PRUNSKIENĖ

Turi politinę patirtį, 1990 metais kritiniu valstybei momentu pakėlė vartojimo prekių kainas, būdama ministre jau bandė vykdyti prezidento V. Adamkaus funkcijas (nuotykiai Kaliningrado srityje). Tvirtina, jog ankstesni kaltinimai promaskvietiška pozicija šiandien niekas jau negalėtų jos apkaltinti. Nes dabar plačiai atmerktomis akimis žiūri į Vakarus. Juk tuoj Prezidento rinkimai.

tumb_tomasevskValdemar TOMAŠEVSKI

Barteriniai mainai: mes jums Jogailą, jūs mums Tomaševskį. Kodėl ne? Pastabūs sako – labai jau nelygiaverčiai tie mainai…

bbb

mmm

Prezidento rinkimų ir mūsų tinklapio skaitytojų rezultatų palyginimas

surway_ prezidentas2