DONATAS JUODIŠIUS

Kadangi šis postas toks populiarus, bet susiklosčius tam tikrom aplinkybėm neturi šakninio posto, reikia truputelį paaiškinti.
Pirmiausiai sveikinimai Juozui už aktyvumą ir atkaklumą, ir jaunatviškumą. Jūs labai pagyvinote šį puslapį.
Šakninis postas buvo apie vestuvinę muziką. Buvo įdėtas filmukas iš Juozo surengto vestuvininkų suvažiavimo, koncerto. Aš jį peržiūrėjau ir tiesmukiškai nusprendžiau, kad ta muzika yra šlamštas. Taip ir atsirado šitas postas, o šakninis, Juozo prašymu, buvo pašalintas visai iš blogo. Ir apie tai aš daugiau negalvojau. Bet. Bet Juozo aktyvumas privertė mane daugiau pagalvoti ir labiau įsigilinti į šitą reiškinį.
Taigi atsiprašau jei ką ižeidžiau. Aš ginkdie nesiekiau ką nors įžeisti, nei jūsų Juozai, ir beje nieko niekur nesiunčiau. Aš kalbejau tik apie muziką ir išsakiau savo nuomonę. O čia yra ta vieta, kur galima kalbeti apie tai.
Tai va, pamasčiau ir savo galvoj radau kelis puikius vestuvinės muzikos pavyzdžius. Aiškumo dėlei, terminą “vestuvinė“ reiketu deti i kabutes, nes realiai vestuvėse gali groti ir styginis kvartetas klasikinius kūrinius, ir roko grupė, ar tiesiog koks dydžėjus, bet aš omeny turiu ne tai. Na jūs suprantate, galima tai vadinti – “baliais“, “pūkine“, “kičine“ ir t.t.

Pirmasis, būtų lietuviškas. Nekomentuosiu. Pats su malonumu pažiūrėjau dar karta.
Suopis ir Rambynas – O laike


Sekantis pavyzdys – užsienietiškas, vokiškas. O šitas vyrukas, kuris vadinasi Mambo Kurt, labai patinka jaunimui. Ir koncertuoja dideliuose roko festivaliuose, beje ir groja tik šimtaprocentinius šlagerius.
Štai tikras vestuvininkas.


Man šitie dalykai tikrai patinka, nemeluoju:) Jei labai nori visada gali surasti ką nors gero, net ir ten, kur atrodo ir neturėtu būti.

Iš pradžių skaitydamas Juozo Muzikevičiaus postus apie sintezatorius, pagalvojau: vat koks įdomus žmogus ir kokia idomia veikla užsiima – kuria sintezatoriams tembrus, kurie naudojami viso pasaulio muzikantų. Super. Bet paskutiniai pasisakymai apie vestuvinius muzikantus mane suglumino. Visaip bandžiau įžiūreti (išgirsti) toje muzikoje ką nors gero, ir iš viršaus, ir iš apačios (net peržiūrejau idėtą filmuką – visą peržiūrėjau), ir pamačiau, kad ten nėra nieko gero, visai nieko gero – šlamštas. Todėl sukūriau naują kategoriją “Šlamštas“ ir priskyriau jai postą apie vestuvinę muziką. Glūkoidus viena iš esminių klijuojančių medžiagų yra muzika – gera muzika, ta muzika netgi suklijuoja skirtingas kartas. Bet tikrai čia kalba neina apie anksčiau minėtą vestuvinę muziką. Kadangi toks reiškinys egzituoja, nepaneigsi, todėl lai jis ir gyvuoja atitinkamoje vietoje.

Jeigu, mieli glūkoidai, su manim nesutinkate, prižadu išimsiu vestuvinę muziką is kategorijos “Šlamštas“ (jūs pritarti man galite komentaruose).

donatas aka juodo (šio blog’o pakūrėjas ir administratorius)